Garantie & Retour

Retournering

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@denimx.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen. U krijgt dan na het terugsturen van het origineel bestelde product en identiek of vergelijkbaar product teruggestuurd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel en voor webwinkel naar u thuis zijn voor eigen rekening. U dient in dit formulier aan te geven welk product het origineel bestelde product moet worden vervangen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@denimx.nl. Wij zullen vervolgens het originele product controleren op gebruik en binnen 5 werkdagen het nieuw gekozen product naar het doorgegeven adres opsturen.

Let op:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn bij deze producten niet retourneerbaar

Garantie

1. DenimX biedt een garantie van één jaar op alle Producten die verkrijgbaar zijn op dan wel geleverd zijn via de Website.
2. De garantie met betrekking tot Producten is uitsluitend van toepassing op defecten, veroorzaakt door ondeugdelijk(e) fabricage, constructie of materiaal.
3. De garantie geldt niet in het geval van normale slijtage en van schade ontstaan als gevolg van ongevallen, aangebrachte wijzigingen aan het product, nalatigheid of ondeskundig gebruik door de Klant, alsmede wanneer de oorzaak van het defect niet duidelijk kan worden vastgesteld.

Als DenimX vaststelt dat het Product inderdaad defect is wordt het defecte product gerepareerd of vervangen door een identiek product of, indien niet of niet langer voorradig, een zo goed als mogelijk gelijkend product.

Identiteit van de Ondernemer

DenimX B.V.
Bergerstraat 37
6226 BA Maastricht
Nederland
info@denimx.nl
Kamer van Koophandel nummer: 68157878

DenimX V20220328

Extra Documenten

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.
BLIJF OP DE HOOGTE