DenimX helpt bedrijven duurzamer te worden

Het realiseren van circulaire processen waarin materialen keer op keer worden ingezet en hergebruikt kunnen worden in hetzelfde of gelijkwaardige waardeniveau, vraagt om nieuwe inzichten, materialen, technieken, processen, supply chain en logistiek. Maar het begint allemaal met de vraag: 'Wat is onze duurzame strategie?'

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en circulariteit biedt DenimX verschillende diensten om bedrijven te helpen verduurzamen, variërend van snelle ondersteuning bij uw lopende zaken tot langdurige samenwerkingen op maat.

* Registering / logging in with a company account on our website has a number of benefits, including receiving quotations; customisable products in our shop; access to our product brochures; and exclusive access to additional content on our website and in our shop.

Log in to your company account*

No account yet? Click here and select the “company” account role during registration.

DenimX' circulaire services

Wij van DenimX willen bedrijven helpen om meer bewust te worden van hun afvalstromen en om duurzame keuzes te maken in wat ze ermee doen. Om dit te bereiken hebben we 3 ontwikkelplannen gemaakt, gebaseerd op de tijd die nodig is om resultaten te boeken. 

Maak uw lopende bedrijf duurzamer met DenimX producten

Klein beginnen? Door DenimX producten aan te schaffen maakt u duurzame keuzes, want onze producten zijn voor bijna 100% gemaakt van gerecyclede (afval)materialen. Perfect voor relatiegeschenken en bedrijfsbranding.

Wide variety of interior and lifestyle products
Business exclusive personalisatie mogelijkheden
Perfect as business and seasonal gifts 

Leafs

Analyse en advies over uw duurzaamheidsstrategie en -ontwikkeling

Om inzicht te krijgen in uw werkelijke duurzaamheidsniveau, kan DenimX een diepgaande analyse maken van uw huidige bedrijfspraktijken en advies op maat bieden voor het doorvoeren van duurzame veranderingen in uw bedrijf.

Creating a sustainability strategy for your business
Making sustainable choices in waste management
Promoting circular use of materials and resources

Nieuwe waarde creëren uit uw afgedankte afvalstromen

A long-term collaboration that focusses on manu- facturing new products from your own waste streams. DenimX will support your business from concept to production. Taking steps towards a circular business.

Cooperation between many parties in the supply / production chain (network involvement)
Collaboration from concept stage to final product

Exclusief voor bedrijven:
Op maat gemaakte, gepersonaliseerde DenimX producten

Logo/tekst op het product

Producten met deze optie beschikbaar:

Onderzetters (on the top layer, special request only)
Placemats (on the top layer)
Shoppertas (on the front label of the bag)
Laptoptas (on the front label of the bag)

Voor veel van onze producten bieden we bedrijven de exclusieve mogelijkheid om onze producten aan te passen aan hun behoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lijn relatiegeschenken, of je medewerkers/collega's wilt verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, bij DenimX helpen we je aan de meest duurzame en persoonlijke cadeaus die je ooit zult geven. We zijn in staat om zowel de print op onze verpakking aan te passen als direct op sommige van onze producten te printen. Op deze manier zijn wij in staat om het logo van uw bedrijf en een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de meeste van onze producten. 

Als u verzoeken heeft die nog niet door ons worden aangeboden, neem dan gerust contact met ons op.

Personaliseerbare producten
0
Personalisaties beschikbaar
0

Wilt u uw eigen gepersonaliseerde product(en)?

[Company account required]

Logo/tekst op de verpakking

Producten met deze optie beschikbaar:

Onderzetters (paper wrapper)
iPad cover (paper wrapper)
Schoenveters (paper box)

DenimX Product Brochure

Als u geïnteresseerd bent om een kijkje te nemen in ons huidige assortiment, digitaal of in fysieke vorm, hebben we onze nieuwste DenimX-brochure uitgebracht die exclusief voor u beschikbaar is. Als u onze fysieke brochure wilt ontvangen, krijgt u niet zomaar een papieren brochure. We hebben onze brochure zorgvuldig ontworpen om er zeker van te zijn dat deze het DenimX-verhaal draagt, terwijl we elk product dat we (binnenkort) te koop hebben, duidelijk presenteren. Elke fysieke brochure wordt geleverd met een harde kaft van niets minder dan ons eigen geperste plaatmateriaal. We willen dat onze brochure u verbaast, nog voordat u hem opent!

Te nieuwsgierig om te wachten? U kunt onze brochure ook online lezen via onderstaande knop.

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.
BLIJF OP DE HOOGTE