DenimX Partners

Elk circulair businessmodel is gebaseerd op samenwerking en co-creatie. DenimX werkt nauw samen met sterke partners die een vergelijkbare mindset en houding delen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Hier is een overzicht van onze belangrijkste zakenpartners:

Idrish Munshi – DenimX Brand Partner UK

ldrish heeft meer dan 30 jaar ervaring in de denimwereld. Hij heeft gewerkt voor Levi's, PVH en nog veel meer merken en ontwikkelden de denim met Dyneema®-vezel aan de binnenkant om jeans langer mee te laten gaan.

Hij adviseert Denimx op het gebied van denim hard- en software.


Jim Salazar – DenimX Brand Partner US/CAN

Jim werkt al vele jaren in de sector van decoratieve oppervlaktematerialen en kent elke fabrikant en verkooporganisatie ter wereld. Hij is volledig op de hoogte van elke nieuwe ontwikkeling en staat DenimX bij met praktische informatie en zakelijke kansen.


Beologic – België

Beologic is de ontwikkelingspartner van DenimX die gespecialiseerd is in de productie van duurzame compounds. Ze zijn altijd betrokken geweest om deel te nemen aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en milieubescherming.

Klik hier om hun website te bezoeken 

Ecobrain – SWI

Het in Zwitserland gevestigde bedrijf Ecobrain heeft innovatieve processen ontwikkeld waarmee ze duurzame materialen ontwikkelen om nieuwe CO2-negatieve producten te creëren, zonder gebruik te maken van nieuwe bomen. Dit heeft geleid tot een unieke combinatie van gerecyclede koffiegemalen panelen met DenimX-afwerking.  

Klik hier om hun website te bezoeken 

Upcycle Heroes Limburg

Binnen de Provincie Limburg hebben een aantal koplopers op het gebied van duurzame upcycling hun krachten gebundeld. De bedrijven EMMA Safety Footwear, Eurocarbon, Fast Feet Grinded, Paperwise, Póur en DenimX zijn verenigd in het initiatief Upcycle Heroes Limburg. Meer informatie volgt binnenkort. 

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.
BLIJF OP DE HOOGTE